Din Fodterapeut – Vesterbro

Få professionel fodbehandling centralt i København – Statsautoriseret fodterapeut på Vesterbrogade.

Statsautoriseret fodterapeut - Tager lægehenvisning

Fodbehandling hos en statsautoriseret fodterapeut er din garanti for kompetent og effektiv behandling. Vi tager imod henvisning fra lægen.

l

Tidsbestilling

Du kan booke tid online eller ved at kontakte os på telefon 52 11 90 29.

Gå til online booking

}

Åbningstider og adresse

Mandag – Onsdag 8.00 – 17.00
Torsdag 8.00 -20.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag 10.00-15.00

Vesterbrogade 38A, 1620 København V

Fodbehandling – Din Fodterapeut på Vesterbro i København

Klinikken åbnede i maj 2021 i fine og hyggelige omgivelser, i en rolig baggård ud til Vesterbrogade. Målet med klinikken har været, at gøre det både professionelt og indbydende at gå til fodterapeut. Alle maskiner og udstyr er nyt, og blandt det bedste på markedet, for at sikre dig som patient en optimal fodbehandling.

Din fodterapeut på Vesterbro i København tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

Obs. der tages nu også imod patienter med lægehenvisning her på klinikken. 

Fodterapeut København
Fodbehandling København

Faciliteter og tilgængelighed

Fodterapeut Vesterbro
  • Beliggende centralt i København i starten af Vesterbrogade (38a) i hyggelig baggård - gå gennem porten fra Vesterbrogade og videre gennem anden port til gården.
  • pParkeringsmuligheder i nærliggende sidegader, Codanhus P-kælder samt Gl. Kongevej
  • pBuslinjer i umiddelbar nærhed: 7A, 23, 26, 31 og 71. Herudover 6 min. gang til metro, S-tog samt regionaltog fra Hovedbanegården.
  • Moderne udstyr og klinik
  • Læs mere her om adgangsforhold for handicappede. Hjemmebehandling også muligt.
  • Altid god service

Personale

Hos Din Fodterapeut får du altid professionel og venlig behandling af en statsautoriseret fodterapeut.

Karina Sletved (indehaver)

Karina Sletved (indehaver)

Statsautoriseret fodterapeut

Karina er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og åbnede første klinik i Dragør i 2019. Tidligere har Karina været butikschef i Matas, samt arbejdet som klinikassistent hos en tandlæge.

Marie Louise Vinamata

Marie Louise Vinamata

Statsautoriseret fodterapeut

Marie Louise er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut på en klinik i Helsingør. Før det har Marie Louise bl.a. arbejdet med zoneterapi og som massør.

Anita Julia Eithz

Anita Julia Eithz

Statsautoriseret fodterapeut

Anita er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og arbejder i dag fuld tid som statsautoriseret fodterapeut hos Din Fodterapeut. Tidligere har Anita arbejdet som pædagog i Københavns kommune samt i Matas.

Camilla Bardrum

Camilla Bardrum

Statsautoriseret fodterapeut

Camilla er uddannet på Fodterapeutskolen i København i 2013, og startede hos Din Fodterapeut i 2021. Før det har Camilla arbejdet som statsautoriseret fodterapeut i flere andre større klinikker i Hovedstadsområdet. 

Julie Guldbech Malykke

Julie Guldbech Malykke

Statsautoriseret fodterapeut

Julie er uddannet på Fodterapeutskolen i København i 2020, og har tidligere arbejdet som materialist hos Matas i Dragør, samt som stewardesse for Jet Time. 

Gavekort

Giv en gave med mening. Hos Din Fodterapeut kan du købe gavekort til en du holder af. Gavekortet kan både bruges til behandlinger og produkter. Du kan bestille gavekortet online og få det leveret på mail med det samme, eller du kan vælge at få det tilsendt med almindelig post.

Vores klinikker

Vi har to klinikker beliggende i hhv. Dragør og på Vesterbro i København. Nedenfor ser du de to klinikkers placeringer på kortet.

klinikker

Dragør Fodterapi
(en del af Din Fodterapeut)

A. P. Møllers Allé 43c
2791 Dragør

Gå til klinik

Din Fodterapeut (Vesterbro)

Vesterbrogade 38A
1620 København V

Gå til klinik

Fodbehandling København

Hos Din Fodterapeut Vesterbro / København V. er alle uddannede statsautoriserede fodterapeuter og vi er medlem af brancheforeningen Danske Fodterapeuter. Hermed sikres et højt fagligt niveau, samt krav om kvalitet, hygiejne, journalføring og kommunikation med andre sundhedsprofessionelle. Herudover er klinikken godkendt med ydernummer, og du kan som patient derfor benytte lægehenvisning til fodbehandling mm.

Klinikken ligger helt centralt placeret i København i starten af Vesterbrogade i området hvor Vesterbro grænser op til både København K. og Frederiksberg og hermed heller ikke langt fra Nørrebro, Østerbro og Amager. Har du eks. fået en henvisning fra din læge til fodbehandling af nedgroede negle, eller som diabetiker, og bor eller arbejder du i et af disse områder, kan du benytte lægehenvisningen hos os. Klinikken ligger iøvrigt kun 6 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

Lægehuse i umiddelbar nærhed er bl.a. Lægerne Vesterbros Torv, Lægerne på Amagertorv, Lægerne Frederiksberg, Åboulevardens Klinik og Lægerne Finne, Riise og Aabenhus.