Din Fodterapeut – Vesterbro/City

Få professionel fodbehandling centralt i København – Statsautoriseret fodterapeut på Vester Voldgade.

Statsautoriseret fodterapeut - Tager lægehenvisning

Fodbehandling hos en statsautoriseret fodterapeut er din garanti for kompetent og effektiv behandling. Vi tager imod henvisning fra lægen.

l

Tidsbestilling

Du kan booke tid online eller ved at kontakte os på telefon 52 11 90 29.

Gå til online booking

}

Åbningstider og adresse

Mandag – torsdag 8.00 – 18.00
Fredag – lørdag 8.00-16.00

Vester Voldgade 83, 4. th, 1552 Kbh. V.

*Obs. Flyttet fra Vesterbrogade 38a d. 4/7 

Fodbehandling København – Din Fodterapeut Vesterbro/City

Klinikken åbnede i 2021 i et fint lille kælderlokale på Vesterbrogade, og flyttede i juli 2022 til nye større lokaler på Vester Voldgade – lige ved Rådhuspladsen. Målet med klinikken har fra starten været, at gøre det indbydende at gå til fodterapeut, samtidigt med fastholdelse af et højt fagligt niveau i alle behandlinger. Derfor er vi alle uddannet statsautoriserede fodterapeuter, og alle maskiner/udstyr er nyt og blandt det bedste på markedet. Herved sikres du som patient altid den bedst mulige fodbehandling.

Din fodterapeut Vesterbro/City i København tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

Obs. der tages imod patienter med lægehenvisning her på klinikken. 

Fodterapeut København
Fodbehandling København

Faciliteter og tilgængelighed

Vester Voldgade 83
  • Beliggende helt centralt i København ved Rådhuspladsen (Vester Voldgade 83, 4. th.) *Obs vi er flyttet fra Vesterbrogade 38a d. 4/7
  • pCa. 200 m. til Metro + Buslinjer (7A, 5C, 250S) fra Rådshuspladsen. Herudover 5 min. gang til S-tog samt regionaltog fra Københavns Hovedbanegård
  • pParkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed på Vester Voldgade, nærliggende sidegader eller i Blox Parkeringshus
  • Moderne udstyr og klinik
  • Elevator i bygningen (se godadgang.dk) + Hjemmebehandling muligt
  • Altid god service

Personale

Hos Din Fodterapeut får du altid professionel og venlig behandling af en statsautoriseret fodterapeut.

Karina Sletved (indehaver)

Karina Sletved (indehaver)

Statsautoriseret fodterapeut

Karina er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og åbnede første klinik i Dragør i 2019. Tidligere har Karina været butikschef i Matas, samt arbejdet som klinikassistent hos en tandlæge.

Anita Julia Eithz

Anita Julia Eithz

Statsautoriseret fodterapeut

Anita er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og arbejder i dag fuld tid som statsautoriseret fodterapeut hos Din Fodterapeut. Tidligere har Anita arbejdet som pædagog i Københavns kommune samt i Matas.

Julie Guldbech Malykke

Julie Guldbech Malykke

Statsautoriseret fodterapeut

Julie er uddannet på Fodterapeutskolen i København i 2020, og har erfaring  fra tidligere fodterapeutklinik. Herudover har Julie tidligere arbejdet som materialist hos Matas i Dragør, samt som stewardesse for Jet Time.

 

Susanne Herold Nielsen

Susanne Herold Nielsen

Statsautoriseret fodterapeut

Susanne er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og har erfaring som fodterapeut fra anden klinik i Hovedstadsområdet. Inden fodterapeutstudiet arbejdede Susanne som lægesekretær på Hvidovre Hospital.

Jenny Melin

Jenny Melin

Statsautoriseret fodterapeut

Jenny er oprindeligt uddannet kandidat i kunsthistorie fra Københavns Universitet, men valgte at skifte kontorjobbet ud med sundhedssektoren i 2020. Her tog Jenny uddannelsen som statsautoriseret fodterapeut på Fodterapeutskolen i København.

Camilla Bardrum

Camilla Bardrum

Statsautoriseret fodterapeut

Camilla er uddannet på Fodterapeutskolen i København i 2013, og startede hos Din Fodterapeut i 2021. Før det har Camilla arbejdet som statsautoriseret fodterapeut i flere andre større klinikker i Hovedstadsområdet.

Susanne Knudsgaard Jungsvig

Susanne Knudsgaard Jungsvig

Statsautoriseret fodterapeut

Susanne er uddannet på Fodterapeutskolen i København, og har før denne del af hendes karriere arbejdet med salg af smykker, samt som butikschef i en tøjbutik.

 

Troels Sletved

Troels Sletved

Hjemmeside, marketing & økonomi

Uddannet cand. merc. Har arbejdet 17 år med online forretningsudvikling, markedsføring og ledelse.  

Gavekort

Giv en gave med mening. Hos Din Fodterapeut kan du købe gavekort til en du holder af. Gavekortet kan både bruges til behandlinger og produkter. Du kan bestille gavekortet online og få det leveret på mail med det samme, eller du kan vælge at få det tilsendt med almindelig post.

Vores klinikker

Vi har to klinikker beliggende hhv. centralt i København (Vesterbro/City) samt i Dragør. Nedenfor ser du de to klinikkers placeringer på kortet.

klinikker

Dragør Fodterapi
(en del af Din Fodterapeut)

A. P. Møllers Allé 43c
2791 Dragør

Gå til klinik

Din Fodterapeut - Vesterbro/City

Vester Voldgade 83, 4. th. 
1552 København V

Gå til klinik

Fodbehandling København

Hos Din Fodterapeut Vesterbro/City (København V) er alle uddannede statsautoriserede fodterapeuter og vi er medlem af brancheforeningen Danske Fodterapeuter. Hermed sikres et højt fagligt niveau, samt krav om kvalitet, hygiejne, journalføring og kommunikation med andre sundhedsprofessionelle. Herudover er klinikken godkendt med ydernummer, og du kan som patient derfor benytte lægehenvisning til fodbehandling mm.

Klinikken ligger helt centralt placeret i hjertet af København på Vester Voldgade, som nabo til Københavns Rådhus samt Rådhuspladsen. Postnummeret er 1552 Vesterbro, men beliggende i City grænsende helt op til København K, samt i umiddelbar nærhed til Amager (2300 København s.), Frederiksberg og indre Nørrebro. Vi tager også patienter fra Østerbro, Valby samt nærliggende områder til København. Har du eks. fået en henvisning fra din læge til fodbehandling af nedgroede negle, eller som diabetiker, og bor eller arbejder du i et af disse områder, kan du benytte lægehenvisningen hos os. Klinikken ligger kun 200 meter fra Rådhuspladsen Metro og buslinjer, eller 6 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

Lægehuse i umiddelbar nærhed er bl.a. Lægerne på Strøget, Christianshavns Lægehus, Lægerne Vesterbros Torv, Lægerne på Amagertorv, Lægerne Frederiksberg, Åboulevardens Klinik og Lægerne Finne, Riise og Aabenhus.