Gavekort til fodbehandling

 Køb et oplevelsesgavekort til Din Fodterapeut og giv en gave med mening.

Køb hurtigt og nemt et fint gavekort til fodbehandling i København V. eller Dragør

Et gavekort til oplevelser kan være mange forskellige ting. Din Fodterapeut tilbyder professionel behandling af alle slags fødder både med og uden problemer. Vi stræber efter, at det altid skal være en god oplevelse at gå til fodterapeut, og giver bl.a. mulighed for at kombinere en fodbehandling inkl. fodbad og creme med afsluttende fodmassage, påføring af neglelak eller påføring af Shellac. Via nedenstående link, kan du hurtigt og nemt bestille et fint gavekort til vores klinik på Vesterbro i København eller i Dragør.

Bestil gavekort

Giv en gave med mening. Hos Din Fodterapeut kan du købe gavekort til en du holder af. Gavekortet kan både bruges til behandlinger og produkter. Du kan bestille gavekortet online og få det leveret på mail med det samme, eller få det tilsendt med almindelig post.

Sådan bestiller du gavekort til fodbehandling:

1. Vælg først om det skal være et gavekort til en bestemt oplevelse eller et gavekort på et bestemt beløb efter eget valg.

2. Vælg om du vil have gavekortet sendt på email til dig selv (print selv) , modtagerens email (print selv) eller om det skal sendes som fysisk post direkte til modtageren.

3. Personliggør gavekortet med en personlig hilsen samt eventuelle billeder.

4. Betal med kreditkort eller MobilePay – og gavekortet er på vej 🙂

Gavekort til fodbehandling

Ved valg af et oplevelsesgavekort kan der vælges imellem:

* Det er muligt for modtageren af gavekortet, at ændre det til en anden behandling eller produkter.

Ønskede ændringer skal blot oplyses ved tidsbestilling, og eventuelle differencer i fht. prisen vil blive modregnet. Alternativt kan det vælges, at bestille gavekortet på et bestemt beløb helt efter eget valg. Dette gavekort kan frit benyttes i klinikken til behandlinger eller produkter. Bestillingen af alle gavekort til fodbehandling hos Din Fodterapeut, foregår i samarbejde med Life Peaks, som er specialiseret i salg af oplevelsesgavekort i København.