Fodvorter

Få behandling af fodvorter af statsautoriseret fodterapeut i København eller Dragør.

Behandling af fodvorter

Fodvorter er en virus i huden, som ses som små gevækster på fødderne. De er typisk 4-5 mm. store og uregelmæssige i overfladen.

Fodvorter kan sidde enkeltvis, men kan også sidde i grupper. Fodvorter kan være ømme, fordi de udsættes for tryk, og fordi huden rundt om fodvorten ofte er fortykket.

Fodvortebehandling ifm. med en alm. fodbehandling eller som delbehandling:

  • Fodvorterne beskæres
  • Fodvorterne behandles med vortemiddel

Det ødelagte væv hvor virussen sidder, bliver behandlet ved beskæring af den hårde hud ovenpå og rundt om fodvorten, samt med vortemiddel.

Ift. vortemiddel er det muligt at købe det med hjem, til efterfølgende egen behandling, som vi anvender i klinikken. Spørg gerne din fodterapeut hertil.

Husk at fodvorter kan smitte hvis man går barfodet, og at dette især er tilfældet, hvis gulvet er vådt, som eksempelvis i svømmehaller, omklædningsrum eller i hjemmets badeværelse.

Et godt råd er, altid at anvende badesko eller en strømpe, indtil fodvorten er væk, for at undgå at smitte andre.

Bestil en tid online til en delbehandling, eller en almindelig fodbehandling. Her vil vi samtidigt kunne konstatere, om der reelt er tale om fodvorter, ligtorne, hælspore, fodsvamp eller andet. Du kan også læse mere om Din Fodterapeut i København (Vesterbro/City) eller Din Fodterapeut Dragør (Dragør Fodterapi). 

Fodvorter 1
Fodvorter 2

Bestil tid til behandling af fodvorter