Leddegigt

Få hjælp til fødder og negle ved leddegigt.

Leddegigt er en inflammatorisk autoimmun sygdom, hvor der i de angrebne led, kan være hævelse og mange smerter. De led der oftes rammes er i fingrene og i tæerne, men det kan ramme alle led i kroppen. På længere sigt kan dette medføre, at det kan være svært at bruge hænderne, og det kan blive svært at klippe egne negle på hænder og fødder. Ift. fødderne kan det yderligre have den konsekvens, at fodens og tæernes stillinger ændrer sig, hvilket kan medføre smeter og gangbesvær.

Idet Dragør Fodterapi er godkendt med ydernummer, er det muligt, som svær leddegigt patient, at få tilskud til behandling via henvisning fra egen læge.

Har du leddegigt og problemer med fødderne, kan du få tilskud til:

Hvis du er medlem af “Sygesikringen Danmark” i gruppe 1, 2 og 5, kan du yderligere få penge tilbage derfra, ved køb af indlæg. Gruppe 1 og 2 får desuden penge tilbage på fodbehandling, bøjlebehandling og aflastninger. Læs mere om tilskud ved leddegigt på gigtforeningen.dk eller her på siden under Priser og Tilskud.

Book tid online til en alm. fodbehandling eller udvidet fodbehandling eller kontakt os her for spørgsmål eller tidsbestilling.

Leddegigt 1
Leddegigt 2

Bestil tid til behandling