Fodbehandling København

 Fodbehandling hos statsautoriseret fodterapeut centralt i København.

Statsautoriseret fodterapeut i København

Din Fodterapeut – Vesterbro/City er beliggende helt centralt i København på Vester Voldgade kun 200 m. fra Rådhuspladsen. Klinikken har hermed Københavns Rådhus som nabo, og ligger i gåafstand fra metro og busser samt Københavns Hovedbanegård.

Klinikken er både hyggelig og moderne med udstyr og maskiner blandt det bedste på markedet. Herudover er alle fodterapeuter uddannet på Fodterapeutskolen i København som statsautoriserede fodterapeuter. Hermed sikres du som patient altid den bedst mulige behandling.

Med klinikkens centrale placering i hjertet af København ligger både København V, København K, 2300 København S (Amager) i gåafstand og der er ikke langt på cykel, med bus eller metro fra Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro eller Valby.

Fodbehandling inkl. fodbad og creme mm.

Målet hos Din Fodterapeut – København/City er, at det altid skal være en god oplevelse at gå til fodterapeut. Vi forsøger derfor at gøre rammerne hyggelige, og starter altid en fodbehandling med et varmt fodbad, og afslutter med blødgørende creme.

Der udføres både fodbehandling i forbindelse med fod- og negleproblemer såsom nedgroet negl, hård hud, ligtorne, fodvorter eller neglesvamp. Herudover laves der specialfremstillede indlægssåler til alle slags sko til afhjælpning af problemer med bl.a. hælspore, overbelastning fra sport, nedsunket forfod, ligtorne, platfod eller hulfod. 

Herudover tilbyder vi fodbehandlinger med en mere selvforkælende hensigt, såsom fodbehandling inkl. pålægning af neglelak, Shellac eller inkl. afsluttende massage af fødder og læg.

Fodbehandling København priser, tilbud og tilskud

Der er selvsagt en del fodterapeutklinikker i København der tilbyder fodbehandling til variererende priser. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle der tilbyder fodbehandling i København har samme uddannelsesmæssige baggrund. Dette kan have indflydelse på både forudsætningen for at kunne give den rette behandling samt på prisen herfor. Statsautoriserede fodterapeuter er en del af sundhedssektoren og skal leve op til en række krav omkring hygiejne, kvalitet, journalføring samt kommunikation med evt. øvrig sundhedspersonel. Det samme er ikke gældende for “fodplejere”, som har en kortere og ikke autoriseret uddannelse.

Din Fodterapeut klinikken i København har overenskomst med den offentlige sygesikring. Dette betyder, at du som patient kan benytte lægehenvisning i klinikken og hermed få tilbudt diverse fodbehandlinger med tilskud. Dette gælder bl.a. fodstatus og fodbehandling til diabetikere samt til bøjlebehandling ved nedgroet negl.

Herudover har du mulighed for at få tilskud til fodbehandling via sygeforsikringen “danmark” såfremt du er medlem her, og i nogle tilfælde også via din private sundhedsforsikring eller via helbredstillæg fra din kommune.

Se priser for behandlinger i København eller book tid til behandling.

Du kan også læse mere om hjælp til opstart af klinik her.

 

Fodbehandling København
Fødder

Vores klinikker

Vi har klinikker beliggende i hhv. Dragør (Dragør Fodterapi) og på Vester Voldgade centralt i København (Din Fodterapeut - Vesterbro/City). Nedenfor ser du de to klinikkers adresser og kontaktoplysninger.

Dragør

Dragør Fodterapi
A.P. Møllers Allé 43c
2791 Dragør

Telefon: 40 95 79 33
E-mail: dragoer@dinfodterapeut.dk
Book tid online
Læs mere om klinikken

Vesterbro/City (København)

Din Fodterapeut
Vester Voldgade 83, 4. th.
1552 København V

Telefon: 52 11 90 29
E-mail: vesterbro@dinfodterapeut.dk
Book tid online
Læs mere om klinikken

Fodterapeut klinikker

Dragør Fodterapi
(en del af Din Fodterapeut)

A. P. Møllers Allé 43c
2791 Dragør

Gå til klinik

Din Fodterapeut - Vesterbro/City

Vester Voldgade 83, 4. th.
1552 København V

Gå til klinik

Bestil tid til fodbehandling